Web Design

Creăm site-uri la cel mai înalt nivel

Site-uri inovative, adaptate nevoilor afacerii tale

Ai nevoie de un site web? Construim site-uri moderne, ce te vor ajuta să îți crești afacerea

Site-uri moderne

Uimește-ți clienții cu un website modern și prezintă-ți afacerea într-un mod adecvat vremurilor noastre. Site-ul tău este imaginea ta în mediul online. Oferim servicii de creare site-uri profesionale.

Domeniu și găzduire

Nu îți bate capul cu domeniul sau găzduirea pentru că ne vom ocupa noi de tot. Tu doar ne spui ce îți dorești de la site-ul tău și noi avem grijă să fie gata cât mai repede.

Consultanță

Nu știi de ce ai nevoie sau cum ai vrea să arate site-ul? Împreună vom descoperii nevoile companiei tale și cum este cel mai bine să facem un website.

Responsive

Știai că mai mult de 70% din utilizatorii online întră de pe telefon? Toate site-urile noastre sunt 100% responsive și se văd perfect pe orice fel de dispozitiv.

SEO

Degeaba ai un site bun dacă nu știe nimeni de el. Noi ne vom ocupa de SEO de la început astfel încât site-ul tău să fie cât mai vizibil tuturor.

Promovare online

Te ajutăm să îți promovezi site-ul atât organic cât și prin reclame pe Google, Facebook sau Instagram. Nu vei rata nici o ocazie de a atrage noi clienți.

Ce site-uri putem face?

Doar gândește-te la ceva și noi îl punem online în cel mai scurt timp

Site de prezentare

Site de prezentare

Magazin Online

Magazin online
Website de booking

Rezervări sau programări

Marketplace

Marketplace
Dashboard

Platforme interne

Și multe altele...

Construim website-ul de care compania ta are nevoie.

De ce să îți faci un site personalizat?

Un site la comandă nu se referă doar la construcție, ci și la înțelegerea nevoilor companiei și a clienților acesteia.

Structura și Funcționalitatea

Este esențial ca paginile unui site să fie structurate logic, cu secțiuni ce prezintă produsele sau serviciile companiei, și funcționalități interactive ce rețin utilizatorii un timp cât mai îndelungat pe site.

Design-ul

Design-ul trebuie să reprezinte identitatea companiei și a brandului. De la culori și fonturi până la imagini și butoane, totul trebuie să reflecte misiunea, viziunea, și imaginea business-ului

Oferta companiei

De multe ori se întâmplă să intrăm pe site-uri pentru a vedea detalii despre un produs, iar la final să rămânem cu o mulțime de întrebări. Produsele sau serviciile oferite de companie trebuie prezentate astfel încât clienții să le înțeleagă perfect și să fie atrași să cumpere.

Efecte speciale

Este evident că un site modern cu animații și un design inovativ va atrage mai mulți clienți și îi vă ține mai mult timp pe site. Efectele speciale și animațiile trebuie să uimească utilizatorii, dar să nu îi împiedice să folosească site-ul sau să îi frustreze datorită timpului de încărcare

Imaginea companiei

Site-ul trebuie să se simță unificat, fară elemente de design ce nu își au locul. Decât să umplem un site de secțiuni care nu au nici un rost, preferăm să menținem simplitatea și să ne întoarcem la scopul de bază al site-ului, și la identitatea brand-ului.

Mentenanță

Multe website-uri rămân că în prima zi, fară actualizări sau conținut nou. Acestea trebuie să fie actualizate și modificate periodic, pentru a nu da impresia unui site uitat în timp.

web-design inovativ,

de la malul mării.
Intercris - Digital Innovation Agency