Servicii Web Design

Ai nevoie de un website?
Ai ajuns exact unde trebuie.

Transformă-ți ideile în realitate cu un website creat de noi!

Contactează-ne acum!

Dă-ne un telefon, un email, sau cere o ofertă completând formularul de mai jos

Cere o ofertă

Creăm website-uri care îți vor duce afacerea la nivelul următor

Nu ne crezi pe noi?

Crede-i pe clienții noștri

Website-uri moderne, cu funcționalități create special pentru nevoile companiei tale

Design, structură, și funcționalități la alegere

Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a-ți putea oferi un site potrivit business-ului tău, ce te va ajuta să îți crești afacerea.

SEO inclus

Un site de care nu știe nimeni nu va avea nici un folos. Includem optimizări SEO pentru fiecare site construit de noi, pentru ca afacerea ta să fie văzută pe internet.

Găzduire și Mentenanță

Știm că nu vrei să îți bați capul cu mentenanța website-ului. De aceea ne vom ocupa noi de tot ce înseamnă găzduire și mentenanță și ne vom asigura că totul merge exact cum ar trebui.

Gata în cel mai scurt timp, la prețul corect

Nu trebuie să cheltui mii de euro pentru un site simplu. Tehnologia a evoluat, iar un site modern cu funcții inovative poate fi gata într-o săptămână, și va costa mai puțin.

Întrebări frecvente despre serviciile de Web Design

Oferim o gamă variată de servicii web design. Putem crea orice fel de site, de la un simplu website de prezentare până la cele mai complexe platforme și aplicații web.

Contactează-ne și hai să vedem cum te putem ajuta.

Depinde de funcționalitățile pe care le va avea și de timpul necesar pentru a-l construi. În general, cel mai simplu website pornește de la 500€, un magazin online de la 1000€, și se poate ajunge și la câteva mii de euro pentru o platformă complexă.

Oferim găzduire și mentenanță pentru website-uri fără bătăi de cap pentru tine. Aceasta costă 150€ pe an și include tot ce este necesar pentru ca website-ul tău să funcționeze așa cum trebuie. În plus, găzduirea conține adrese de email nelimitate, securitate, și viteză pentru website-ul tău.

O companie are nevoie de un website pentru un anumit scop. În general acest scop este de a-și întări prezența online și a atrage mai mulți clienți. Noi te putem ajuta cu site-ul, SEO (pentru a fi descoperit organic pe Google), și reclame Google Ads (pentru a obține rezultate mai rapid).

Hai să discutăm despre nevoile business-ului tău!

Nu mai e nici un secret că lumea digitală este viitorul. Chiar și în România lumea începe să se bazeze pe internet pentru diferite nevoi, fie de informare, fie pentru a rezolva o problemă.

Orice companie are nevoie de un website care arată bine, răspunde la problemele utilizatorilor, și este punctul central al companiei în mediul online.

Pe lângă serviciile de creare website, SEO, si marketing digital (reclame Google și Facebook), mai oferim și hosting (găzduire) și servicii GDPR.

Contactează-ne pentru a discuta despre nevoile afacerii tale!

Cere o ofertă acum și lasă-ne să îți construim website-ul de care firma ta are nevoie

Intercris

© Intercris SRL 2023. Toate drepturile rezervate