SEO

Asigură-ți prezența online la cel mai înalt nivel

Servicii SEO ce îți garantează vizibilitate maximă pentru compania ta

SEO Intercris

Ce este SEO?

Pe scurt, Search Engine Optimization (SEO) presupune adăugarea și optimizarea unor elemente de pe website-ul tău, astfel încât motoarele de căutare precum Google să înțeleagă mai bine despre ce este acest website și cui să i-l arate în urma căutărilor.
Avantajele unui SEO bine făcut:

Cum te putem ajuta?

Suntem alături de tine indiferent de situația actuală a companiei tale

SEO de la A la Z

Fie că ai un website nou sau unul mai vechi care nu a fost optimizat pentru SEO, noi ne vom ocupa de toate aspectele necesare ca website-ul tău să ajungă în top pe Google.

Metadate

Google are nevoie de cuvinte cheie, titluri, descrieri, și multe alte elemente pentru a înțelege despre ce este site-ul tău și cui i se adresează. Ne vom ocupa împreună cu tine de toate aceste detalii.

Setarea obiectivelor

Pentru campanii de marketing online de succes, este nevoie de stabilirea unor obiective. Acestea pot fi monitorizate cu ajutorul platformelor specializate și ne vor ajuta să îmbunătățim vizibilitatea afacerii tale.

Viteză și Securitate

Google se uită la mi multe aspecte ale unui site, inclusiv viteza de încărcare și securitatea acestuia. Noi ne asigurăm că totul este pus la punct iar Google se va îndrăgosti de website-ul tău.

Conținut

Conținutul unui site este printre cele mai importante aspecte pe care motoarele de căutare le iau în considerare. El trebuie să fie original, informativ, legat de brand, și validat prin link-uri exterioare.

Brand Awareness

SEO nu se face doar pe website, ci și pe celelalte platforme online, cum ar fi Facebook, LinkedIn, sau Instagram. Brandul tău trebuie să fie consistent în toate colțurile internetului, iar noi te vom ajuta să crești valoarea brandului tău.

Procesul nostru

Ne adaptăm mereu nevoilor tale și ale companiei

1

Audit

Întâi vom analiza situația actuală, vom diagnostica prezența online curentă a afacerii tale și vom descoperii eventualele arii de îmbunătățire.
2

Strategie

Vom stabili împreună obiectivele tale și ale companiei și vom dezvolta o strategie adaptată nevoilor tale.
3

Implementare

Începem implementarea soluțiilor create de noi atât pe site-ul tău cât și pe toate platformele pe care compania este prezentă în mediul online.
4

Optimizare

Analizăm atent evoluția campaniilor și a obiectivelor setate inițial, iar tu vei avea acces la rapoarte simple și clare oricând vei dori.

SEO așa cum trebuie, fără bătăi de cap pentru tine

Contactează-ne și hai vorbim

SEO,

de la malul mării.
Intercris - Digital Innovation Agency