Servicii IT

Lasă infrastructura IT în seama noastră

Avem grijă de tot ce înseamnă tehnologie în compania ta

Servicii IT

De ce noi?

Toți știm deja că lumea devine din ce în ce mai tehnologizată, iar oamenii așteaptă de la companii să vină cu soluții digitale ce le vor ușura viața. Toate aceste soluții au nevoie de o infrastructură potrivită pentru ele, ce va garanta funcționarea optimă a produselor sau serviciilor unei companii.
Pe lângă asta, inclusiv procesele interne ale companiei și relația cu clienții se mută în mediul online, iar tu nu ai timp să te ocupi de toate.
Lasă IT-ul pe mâna noastră!

Cum te putem ajuta?

Consultanță de busines și inovație special adaptată companiei tale

Servicii complete

Ne ocupăm de tot ce înseamnă IT în compania ta, de la managementul device-urilor tale, la siguranța datelor, rețeaua internă, sau orice altă nevoie IT ar avea compania ta. Vom fi mereu lângă tine și tu vei avea controlul infrastructurii, fără să îți bați capul.

Hosting

Servicii de găzduire pentru website-uri, email, sau orice altceva ai vrea să ții pe un server. Vei avea acces la datele tale de oriunde, chiar și de pe telefon. Fie că vrei un simplu site sau o bază de date internă la care să te legi cu telefonul de afară, noi putem găzdui orice.

Email

Creează adrese de mail personalizate pentru toți angajații și asigură o comunicare profesională cu clienții și partenerii tăi cu semnături special făcute pentru brandul tău. Te vei concentra doar pe conversație și nu va trebui să îți faci probleme pentru nimic.

Digitalizare

Te putem ajuta să îți muți procesele și informațiile în mediul online, pentru a asigura siguranța lor și pentru a eficientiza munca angajaților tăi. Vom găsi cele mai bune soluții pentru companie și vom face tranziția cât mai ușoară pentru toată firma ta.

Cloud

Nu mai vrei ca datele importante ale companiei să fie la Google sau Microsoft? Noi îți putem oferii un cloud privat numai al tău, unde poți stoca date, crea conturi pentru toți angajații, stabili întâlniri, partaja fișiere, și multe altele. Toate acestea pe un cloud numai al tău.

Soluții specifice

Orice nevoie ai avea legată de digitalizarea companiei tale, a produselor, serviciilor sau proceselor interne, noi o putem rezolva. Vom lua mereu în considerare nevoile afacerii, angajațiilor, și cliențiilor, pentru a oferi cele mai bune soluții.

Avantaje

Suntem mereu la curent cu ultimele trenduri și tehnologii

Suport tehnic

Suntem lângă tine și compania ta 24/7. Orice probleme ai avea, vom interveni în cel mai scurt timp de la distanță și le vom rezolva. Tu vei fi mereu liniștit știind că totul merge exact așa cum trebuie. De la idee până la implementare și mentenanță, vom colabora exact cât va fi nevoie.

Adaptare

Ne adaptăm fiecărei companii și oferim soluții eficiente cu cel mai bun raport calitate-preț. Nu vei plăti o avere pentru servicii ce nu îți sunt necesare momentan. Implementarea se va face mereu fără griji și nu va fi nevoie să te oprești din ceea ce faci pentru îmbunătățirea sau mentenanța IT din firmaă.

Mentenanță

După ce am implementat diverse produse sau servicii, vrem ca tu să fii mereu liniștit și să nu îți faci griji că ceva are putea merge prost. Noi vom monitoriza totul de la distanță și ne vom asigura că tu îți poți servi în continuare clienții.

Analiză gratuită a afacerii tale

Află care sunt problemele companei tale și cum le putem rezolva împreună
Analiza inițială gratuită te va ajuta să descoperi eventuale probleme din companie și din infrastructura IT, dar și elemente pe care ai putea să le dezvolți cu costuri minime sau chiar gratuit.
Analiza IT gratuita - Intercris

Servicii IT, fără bătăi de cap pentru tine

Contactează-ne și hai vorbim

IT,

de la malul mării.
Intercris - Digital Innovation Agency