Cum lucrăm?

Ne adaptăm nevoilor tale

Toți suntem diferiți. Noi ne adaptăm

Flexibil

Fie că ai nevoie doar de un site sau vrei să îți remodelezi compania complet, noi te putem ajuta. Îți oferim combinația perfectă de produse și servicii ca tu să îți poți duce afacerea la nivelul următor.

Creativ

Preferințele noastre de lucru s-au schimbat, mai ales în ultima perioadă. Folosim noi moduri creative de a lucra, fie de la distanță fie în persoană, pentru a ne asigura că problemele tale sunt rezolvate.

Adaptabil

Toți avem probleme diferite și timpul este limitat, așa că vom fi întotdeauna disponibili și gata să te sprijinim. Tu stabilești când și cum vom lucra, iar noi îți oferim serviciile cerute în cel mai scurt timp.

Procesul nostru

Simplu, eficient, flexibil, și mereu adaptat situației tale

1

Analiza inițială

Analizăm împreună toate aspectele companiei tale și descoperim problemele pe care tu ai vrea să le rezolvi. Stabilim toate detaliile pentru ca proiectul să corespundă resurselor tale de timp, bani, și energie.
2

Research & Brainstorming

Noi trecem la treabă și ne gândim cum vom rezolva cerințele și problemele tale. Vom avea mai multe consultări cu tine pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun și că nu ne abatem de la proiect.
3

Soluția

Odată ce am găsit soluția perfectă, ti-o vom prezenta și vom face modificările necesare. Tot acum ne vom gândi și la aspectele de execuție, implementare, și monitorizare, ca să ne asigurăm că totul va merge perfect.
4

Execuția

În această perioadă noi o să lucrăm efectiv la produsele și serviciile dorite de tine. Vom rămâne în continuare în contact pentru a fi siguri că întregul proiect va fi dus la bun sfârșit. Depinde de tine cât de mult vei vrea să te implici.
5

Implementare și training

Odată ce totul va fi gata, vom trece la faza de implementare. În funcție de fiecare caz, asta poate dura mai mult sau se va face pe loc. Dacă va fi necesar, vom trece printr-o perioadă de training în care toți cei implicați se vor adapta la noile modificări.
6

Mentenanță și optimizare

Colaborarea noastră nu se va termina după ce ti-am predat produsele și serviciile cerute. Vom continua să monitorizăm și să optimizăm orice va fi nevoie. Credem în parteneriate ce vor ajuta compania ta să inoveze pe termen lung și să fie mereu la curent cu trendurile.

Beneficii

Construim parteneriate benefice pentru tine și compania ta

Eficiență

Colaborarea cu noi va fi eficientă din toate punctele de vedere, iar tu și compania ta nu veți pierde timp cu lucruri ce nu contează pentru voi. Nu vom risipi timpul nimănui cu lucruri inutile.

Implicare

Fie că vrei să te implici în toate aspectele proiectului sau nu, noi vom livra cele mai bune produse și servicii pentru tine. Tu alegi cât de mult vrei să îți bați capul iar noi îți garantăm succesul de fiecare dată.

Costuri

Vei știi dinainte cât vor costa toate elementele cerute. Nici nouă nu ne place să găsim costuri ascunse sau taxe suplimentare. În plus, oferim abonamente flexibile menite să te elibereze de toate grijile.