Consultanță

Hai să discutăm despre afacerea ta

Împreună ducem compania ta la următorul nivel

Consultanta Inovativa - Intercris

De ce noi?

Poate nu ai mereu timp să te ocupi de companie și să te gândești la creștere și dezvoltare în același timp. Poate nu știi cum ai putea să rezolvi unele probleme ce par a fi de nerezolvat, sau poate pur și simplu vrei să vorbești cu cineva despre compania ta.
De aceea suntem aici!

Cum te putem ajuta?

Consultanță de busines și inovație special adaptată companiei tale

Inovație

Lucrăm împreună la fiecare aspect al companei tale în parte, dar și la întregul model de business. Te vom ajuta să înțelegi clienții din grupurile tale țintă, să îți redefinești produsele și serviciile, să te adaptezi vremurilor și să ții pasul cu tehnologia

Business

Suntem alături de tine și compania ta în toate aspectele de business. Colaborăm pentru a rezolva probleme operaționale, de produse și servicii, resurse umane, sau orice altă zonă din afacere care îți dă bătăi de cap.

Imagine

Creează-ți un brand puternic ce va rămâne în mințile clienților tăi pentru mult timp și pune-l pe piață într-un mod cât mai eficient prin campanii de marketing inovative. Atrage noi clienți și fă-i să se îndrăgostească de brandul tău.

Procese

Procesele din compania ta reprezintă motorul acesteia. Ele pot fi îmbunătățite astfel încât tu și angajații tăi să lucrați eficient iar produsele și serviciile oferite să ajungă la clientul final cât mai rapid. Te ajutăm să regândești și să îmbunătățești aceste procese.

Produse

Creează produse și servicii noi sau regândeștele pe cele deja existente. Oamenii și timpurile se schimbă iar oferta companiei tale trebuie să se adapteze. Noi te putem ajuta să redefinești predusele și serviciile afacerii tale.

Dezvoltare

Susținem dezvoltarea companiilor prin organizarea de sesiuni creative ce vor facilita inovația în echipa ta. De asemenea, putem contribui la dezvoltarea culturii organizaționale, ce va face din compania ta un angajator de top în industrie.

Avantaje

Suntem mereu la curent cu ultimele trenduri și tehnologii

Modele de inovație

Folosim modele de inovație și business validate de experți din întreaga lume, adaptându-le la nevoile și situația companiei tale. Avem o experiență vastă în inovație și dezvoltarea afacerilor și suntem nerăbdători să te ajutăm și pe tine. Vrem să contribuim la inovarea României.

Prototipuri

Orice idei am avea noi, nu este mereu ușor să le arătăm. De aceea vom face prototipuri înainte să ne apucăm efectiv de treabă, pentru a fi siguri că produsele sunt exact ceea ce cauți. Putem transforma orice în prototip, de la un simplu website până la apicații complexe sau produse fizice.

Research

Nu ai mereu timp să faci tot research-ul necesar înainte de a rezolva problemele afacerii tale. Noi te vom analiza piața, trendurile și tehnologiile disponibile, și tu vei fi mereu la curent cu situația din industrie și vei stii pe ce drum să o iei.

Analiză gratuită a afacerii tale

Află care sunt problemele companei tale și cum le putem rezolva împreună
Analiza inițială gratuită te va ajuta să descoperi eventuale probleme din companie și modelul de business, dar și elemente pe care ai putea să le dezvolți cu costuri minime sau chiar gratuit.
Analiza afacerii

Consultanță ce îți va propulsa compania la următorul nivel

Contactează-ne și hai vorbim

consultanță,

de la malul mării.
Intercris - Digital Innovation Agency