Cine suntem

Hai să ne cunoaștem

Suntem o agenție de inovație digitală din Constanța ce dezvoltă produse și servicii online pentru clienți din toată țara, și mai departe. Ne dorim să lucrăm cu cât mai multe companii din diverse domenii pentru a redefinii standardele lumii digitale. Pe lângă produse și servicii digitale pentru clienții noștrii, oferim și consultanță de business, IT și inovație, pentru a fi alături de ei pe toate planurile și a-i ajuta să se dezvolte.

Misiunea noastră

Să digitalizăm România prin crearea de produse și servicii ce răspund nevoilor specifice clienților. Să ajutăm companii să înțeleagă mai bine aceste nevoi și să le rezolve, sporind mai departe satisfacția clienților acestora. Să dezvoltăm parteneriate durabile din care vor rezulta soluții adaptate vremurilor în care trăim.
Misiunea Intercris
Viziunea Intercris

Viziunea noastră

O lume în care noi toți găsim în mediul online soluții la majoritatea problemelor și nevoilor noastre. Companiile se pot axa pe ce știu ele să facă mai bine pentru clienții lor, fără a se ocupa de probleme ce nu țin de produsul acestora. Acest lucru le va oferi mai mult timp pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile și a înțelege mai bine clienții.

Echipa noastră

O agenție mică, dar cu planuri mari

Cristian

Cristian este fondatorul companiei. El și-a dorit să facă parte din lumea digitală încă de la începuturile acesteia, și a înființat compania în 1991. A colaborat cu diferite companii de toate dimensiunile, construind calculatoare și rețele hardware sau dezvoltând produse și servicii software. În ultimii ani, odată cu revoluția digitală, Cristian a schimbat direcția companiei către mediul online și a adus-o unde este astăzi.

Vlad

Vlad este pasionat de business și tehnologie. A terminat recent facultatea in Amsterdam, unde a studiat Business Innovation. A lucrat cu multe companii din Olanda și a câștigat o experență bogată în business timp de 4 ani. Întors în țară cu o motivație puternică de a schimba lumea, el este mereu în căutare de noi provocări și doreste să ajute companiile românești cu o nouă viziune.

Parteneri

Colaborăm cu o mulțime de oameni din diferite industrii pentru a putea oferii clienților noștri cele mai bune servicii. Suntem mereu în căutare de noi parteneri ce ne pot ajuta să ducem proiectele la bun sfârșit. Niciodată nu le vom știi pe toate, de aceea lucrăm cu profesioniști din toate domeniile, în special tehnologie, design, și business.
Parteneri Intercris