Cine suntem

Hai să ne cunoaștem

Suntem o agenție de inovație digitală din Constanța ce dezvoltă produse și servicii online pentru clienți din toată țara, și mai departe. Ne dorim să lucrăm cu cât mai multe companii din diverse domenii pentru a redefinii standardele lumii digitale. Pe lângă produse și servicii digitale pentru clienții noștrii, oferim și consultanță de business, IT și inovație, pentru a fi alături de ei pe toate planurile și a-i ajuta să se dezvolte.

Misiunea noastră

Să digitalizăm România prin crearea de produse si servicii ce răspund nevoilor specifice clienților. Să ajutăm companii să înțeleagă mai bine aceste nevoi și să le rezolve, sporind mai departe satisfacția clienților acestora. Să dezvoltăm parteneriate durabile din care vor rezulta soluții adaptate vremurilor în care trăim.
Misiunea Intercris
Viziunea Intercris

Viziunea noastră

O lume în care noi toți găsim în mediul online soluții la majoritatea problemelor și nevoilor noastre. Companiile se pot axa pe ce știu ele să facă mai bine pentru clienții lor, fără a se ocupa de probleme ce nu țin de produsul acestora. Acest lucru le va oferi mai mult timp pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile și a înțelege mai bine clienții.

Echipa noastră

O agenție mică, dar cu planuri mari

Cristian

Cristian este fondatorul companiei. El si-a dorit sa faca parte din lumea digitala inca de la inceputurile acesteia, si a infiintat compania in 1991. A colaborat cu diferite companii de toate dimensiunile, construind calculatoare si retele hardware sau dezvoltand produse și servicii software. In ultimii ani, odata cu revolutia digitala, Cristian a schimbat directia companiei către mediul online si a adus-o unde este astăzi.

Vlad

Vlad este pasionat de business si tehnologie. A terminat recent facultatea in Amsterdam, unde a studiat Business Innovation. A lucrat cu multe companii din Olanda si a castigat o experenta bogata in business timp e 4 ani. Intors in tara cu o motivatie puternica de a schimba lumea, el este mereu in cautare de noi provocari si doreste sa ajute companiile romanesti cu o noua viziune.

Parteneri

Colaborăm cu o mulțime de oameni din diferite industrii pentru a putea oferii clienților noștri cele mai bune servicii. Suntem mereu în căutare de noi parteneri ce ne pot ajuta să ducem proiectele la bun sfârșit. Niciodată nu le vom știi pe toate, de aceea lucrăm cu profesioniști din toate domeniile, în special tehnologie, design, și business.
Parteneri Intercris