Aplicații mobile

Aplicații mobile pentru secolul 21

Trecem compania ta pe mobil, mai aproape de toți utilizatorii

Creare Aplicatii mobile

De ce noi?

În ziua de azi există aplicații pentru orice. De la cele care ne ajută la task-uri simple precum liste de cumpărături sau calendar, până la cele mai complexe ce conțin o multitudine de date și opțiuni, special făcute pentru cazuri specifice.
Multe companii își oferă serviciile prin intermediul aplicațiilor mobile de Android și iOS, iar utilizatorii se bucură de o experiență îmbunătățită. Noi putem ajuta afacerea ta să pună pe piață produsele și serviciile printr-o aplicație publică inovativă, dar și să rezolve din problemele interne sau să eficientizeze procese printr-o aplicație internă.
Nu mai sta pe gânduri și hai să adaptăm compania ta la lumea digitală!

Cum te putem ajuta?

Aplicații inovative menite să rezolve problemele companiei tale

Aplicații interne

Ai nevoie de soluții la problemele operaționale ale companiei sau vrei să ușurezi munca angajaților tăi? Noi te putem ajuta cu aplicații interne ce te vor ajuta să îți muți procesele într-un singur loc și să ai mereu acces la tot ceea ce contează pentru tine.

Baze de date

Asigură accesul la datele importante pentru companie tuturor angajaților și oamenilor cheie. Construim aplicații ce conțin baze de date complexe ce pot fi accesate oriunde și oricând. Acest lucru poate deschide noi oportunități pentru afacerea ta.

Comunicare

Aplicațiile de mesagerie instant pot fi folositoare pentru firma ta. Combină mai multe canale de mesaje într-o singură aplicație, adaugă profiluri de utilizatori, funcție de calendar și întâlniri, și deja ai o rețea socială internă precum Facebook. E atât de simplu!

Magazine online

Ai deja un magazin online sau un site pe care îți vinzi produsele și serviciile? De ce să nu ai și o aplicație? Studiile arată că majoritatea utilizatorilor de mobil preferă să volosească aplicația unei companii în locul site-ului, datorită experienței îmbunătățite.

Rezervări

Ești o agenție ce se ocupă cu rezervări sau pur și simplu oferi servicii pe bază de programare? Profită de tehnologie și atrage mai mulți clienți cu aplicații ce vor face mult mai mult de atât. În acest mod îți asiguri retenția clienților prin programe de loialitate sau alte bonusuri.

Prototipuri

Creăm prototipuri funcționale pentru toate aplicațiile pe care urmează să le facem. Asta ne perimite să lucrăm la design. și la funcționalitate fără a pierde timp cu programarea propriu-zisă. Astfel vei putea experimenta și modifica aplicația înainte ca ea să existe.

Și multe altele...

Avantaje

Uimește-ți clienții cu o aplicație modernă, ce îi va face să nu mai lase telefonul din mână

Design și funcționalitate

Nici nouă nu ne plac aplicațiile confuze, urâte, și cu design din secolul trecut, care mai rău ne strică experiența cu o companie. De aceea facem aplicații cu design modern, simple, menite să-i facă pe utilizatori să le folosească cât mai des.

Integrare cu website-uri

Ai deja un website pe care vinzi produse sau servicii sau ce are o bază de date internă? Aplicațiile noastre se leagă de website-uri și servere pentru a asigura consistență. Vei ține evidența datelor într-un singur loc, nimic mai simplu.

Valoare pentru clienți

Scopul aplicațiilor mobile este acela de a îmbunătăți experiența oamenilor. Tot ce facem este cu acest scop în minte. Nu vom încărca niciodată o aplicație cu elemente inutile, ce nu au nici un scop pentru utilizator. Facem totul cu clientul în minte.

Posibilități nelimitate

Orice ar face compania ta, suntem convinși că ar beneficia de pe urma unei aplicații mobile. Noi putem construi orice fel de aplicație, așa că hai să discutăm și să ducem oferta companiei tale la următorul nivel.
Intercris - Digital Innovation Agency

Aplicații moderne ce îți vor uimi clienții

Contactează-ne și hai vorbim

aplicații mobile,

de la malul mării.
Intercris - Digital Innovation Agency