Experiență, expertiză și soluții complete puse la dispoziția clienților. Garanția rezultatelor.

Alegând INTERCRIS, aveți garanția dezvoltării și implementării site-ului dumneavoastră de către o echipă experimentată și creativă, care lucrează rapid, oferă calitate la cel mai înalt nivel și care vă oferă toate suport tehnic atât pe perioada dezvoltării cât și ulterior, după lansare.

Toate serviciile web furnizate de INTERCRIS sunt personalizate și transformă obiectivele afacerii dumneavoastră într-o soluție Web de succes, indiferent că este vorba de un simplu site de prezentare, magazin online sau catalog de produse. Toate tipurile de proiecte sunt dezvoltate pe un sistem CMS  (Content Management System), astfel încât administrarea ulterioară a site-ului să fie accesibilă chiar și persoanelor fără cunoștințe tehnice.
Construim imagine online pentru un plus de valoare adăugată business-ului pe care îl deţineţi sau pe care doriţi să-l iniţiaţi. Ajungem la rezultate pozitive realizând site-uri de diverse tipuri, actualizându-le, promovându-le.

Peste 70% din vizitatorii unui site folosesc mobilul sau tableta. Noi dezvoltăm site-uri adaptate pentru orice dispozitiv, PC, telefon smartphone și tablete. Experiența oferită de un design responsive este uimitoare și oferă vizitatorilor o utilizare mai ușoară a site-ului dvs.

După o experiență de mai bine de 10 ani în online, avem o ofertă de servicii web destul de variată, și ne axăm foarte mult pe optimizări și realizarea de proiecte web noi pe baza mediului de dezvoltare CMS JOOMLA.

Servicii web oferite: web design, web hosting, promovare online, social media, marketing online, etc.