Pe baza experienței dobândite și cu ajutorul partenerilor noștri oferim servicii de cloud computing, cloud hosting, IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service), SaaS (Software as a Service), precum și aistență pentru configurarea unui cloud privat sau hibrid, respectiv utilizarea unui cloud public.
În prezent lucrăm la dezvoltarea unui proiect ce ne va permite să oferim clienților noștri un cloud privat "la cheie". Această soluție va conține atât componenta software - sistem de operare, aplicații, componente software specifice, etc. - căt și echipamentul hardware - server-ul. Aceste componente vor putea fi configurate în funcție de necesitățile fiecărui client. 

Ce este Cloud Computing?

Cloud computing este un subiect pe care mulți găsesc confuz. Nu este, însă, aăa confuz pe câ pare. De fapt, majoritatea celor care pretind că nu înțeleagă subiectul fac parte din cei care îl folosesc zilnic.

Ce este Cloud Hosting?

Serviciile de Cloud hosting oferă găzduire pentru site-uri web pe servere virtuale care folosesc resurse de calcul din rețelele extinse care au la bază servere de web fizice.

Ce este un Private Cloud?

Un Private Cloud este un model deosebit de cloud computing care implică un mediu cloud distinct și sigur pe care doar clientul specificat îl poate utiliza.

Ce este un Public Cloud?

Modelul cel mai ușor de recunoscut de cloud computing pentru mulți consumatori este modelul cloud public, în care serviciile de cloud sunt furnizate într-un mediu virtualizat, construite folosind resursele fizice partajate reunite, iar accesul se face printr-o rețea publică, cum ar fi internetul.

Ce este un Hybrid Cloud?

Un hybrid cloud este un serviciu de cloud integrat care utilizează private cloud și public cloud pentru a efectua funcții distincte în cadrul aceleiași organizații.

Ce este IaaS?

Infrastructura ca Serviciu (IaaS), este una dintre cele trei modele de servicii fundamentale ale cloud computing alături de Platforma ca Serviciu (PaaS) și Software ca Serviciu (SaaS).

Ce este PaaS?

Platformă ca un serviciu, de multe ori menționate ca PaaS, este o categorie de cloud computing care oferă o platformă și mediu de dezvoltare, pentru a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații și servicii pe internet.

Ce este SaaS?

SaaS, sau Software ca și Serviciu, descrie orice serviciu de cloud unde consumatorii au posibilitatea de a accesa aplicații software pe internet.