Acesta este site-ul firmei INTERCRIS - SRL al cărei principal obiect de activitate este dezvoltarea și implementarea aplicațiilor software.
Paginile acestui site conțin informații referitoare la produsele și serviciile oferite de firmă, proiecte în derulare, posibilități de colaborare, link-urile colaboratorilor noștri precum și link-uri utile, etc.
Încă de la înființare — in anul 1991 — am promovat calitatea pentru produsele și serviciile noastre. În acest sens am dezvoltat parteneriate cu cele mai importante firme din domeniul IT la nivel international, precum și cu alte companii pentru distribuția produselor și serviciilor acestora.
O importanță deosebită o acordăm serviciilor pe care le oferim clienților, prin promptitudine, seriozitate și profesionalism, căutând în permanență să venim în întâmpinarea nevoilor acestora cu soluții eficiente și fiabile.
Suntem deschiși oricăror forme de colaborare cu alte firme din domeniu pentru dezvoltarea în parteneriat a unor soluții IT profesionale.